Årets bana visar mer av Stenungsund

Det är med stor glädje som vi äntligen kan presentera årets banor. Ja det blir två banor som båda bygger på en naturskön runda som i början följer den tidigare banans sträckning förbi Kulturhuset Fregatten, runt kvarteret under vägen mot Tjörn och förbi Hogia. Därefter passerar den Nösnäs för att sedan vika in i skogen upp längs med Gråkullevägen och fortsätter på gångbanan upp mot Kristinidelas grusplaner. Efter toppen viker banan in i skogen igen upp mot Kvarnberget. På toppen av Kvarnberget är utsikten magnifik där även vätskekontrollen finns. Efter det bär det av nerför mot Solgårdsdalen som breder ut sig. Vi tar oss upp längs dalgången mot Kristinedal igen. En sista klättring vid Nytorpshöjd sedan bär det av neråt förbi Parkers gård mot Stenungstorg. Väl på torget bjuds alla löpare på en vy runt torget för att till sist ta sig via hamnpromenaden mot målet i Kulturhusparken.

Handelsbankenloppet 2015 - gång/löpning
Handelsbankenloppet 2015 – gång/löpning

Länk till kartan: Handelsbankenloppet 2015 – Gång/löpning

För de som vill ta sig fram med barnvagn eller vill välja en enklare bana utan stigar i skogen finns det en genväg direkt efter Nösnäs till Solgårdsdalen.

Handelsbankenloppet 2015 - barnvagn/gång
Handelsbankenloppet 2015 – barnvagn/gång

 

Länk till kartan: Handelsbankenloppet 2015 – Barnvagn/gång

Gå in och anmäl ert lag om fyra personer som kan vara med i vilken klass som helst här: https://dinkurs.se/handelsbankenloppetlag

Eller anmäl dig själv här: https://dinkurs.se/handelsbankenloppetsolo

Vi ses den 22:e augusti! Träna lagom i sommar och njut av semestern.