Handelsbankenloppet tar paus 2016

Återigen vill vi tacka alla löpare och samarbetspartners för ett härligt Handelsbankenlopp som gick av stapeln i augusti 2015. Det är en härlig energi-kick för alla inblandade och vi hoppas en bra morot för många att komma ut och röra sig.

Under 2016 händer det mycket i Stenungsunds OK, som är de som arrangerar Handelsbankenloppet tillsammans med Handelsbanken. Då vi är en liten klubb med begränsade resurser i form av frivilliga krafter måste vi disponera dem efter bästa förmåga.

VM i orientering

Det största som händer i år är att VM i orientering kommer till Bohuslän. Tävlingscentrum kommer att vara runt Strömstad men i stort sett alla orienteringsklubbar i Bohuslän är engagerade på något sätt. Stenungsunds OK skall tillsammans med OK Gipen arrangera starterna på publik-tävlingarna som pågår 20-28:e augusti.

Läs mer om WOC 2016!

World Orienteering Day

Den 11 maj 2016 är det premiär för den första ”World Orienteering Day” och i samband med detta försöker vi också slå ett nytt ”Guinness World Record” med över 250 000 som deltar i någon form av orienteringsaktivitet. Fokus blir på aktiviteter för mellanstadiet i Skol-Sprintens anda. Men vi kommer också att skapa aktiviteter för alla åldrar såväl i skolans som i klubbens regi.

Mer info på Facebook om World Orienteering Day

Stenungsund OK:s Vårtävling

På valborg arrangerar vi Bohuslän-Dals Lång-DM med öppna klasser som alla kan springa. Man behöver inte vara med i någon klubb för att springa utan det finns banor av alla längder och svårighetsgrader att välja mellan. Kom och prova att springa med karta och kompass.

Skärmavbild 2016-03-02 kl. 15.28.30

Anmälan och mer info hittar du i Eventor – Stenungsund OK:s Vårtävling

Framtiden

Som du säkert förstår har vi fullt upp under 2016 men vi går också och smider planer för 2017. Kanske ett stadslopp eller ett terränglopp. Inget är spikat ännu. Kom gärna med feedback till oss på info@stenungsundsok.se.